Lajme

Koncerti “Tinguj Verorë” një koncert pianistik që u zhvillua në zonën historike në qytetin e Vlorës

Koncerti “Tinguj Verorë” një koncert pianistik që u zhvillua në zonën historike në qytetin e Vlorës, në lagjen “Muradie”, në dt. 23 qershor 2022, Morën pjes fëmijë të grupmoshave të ndryshme, të cilët performuan pjesë të një repertori të larmishëm, me kompozitorë shqiptarë dhe të huaj si: Tonin Harapi, Çesk Zadeja, Kozma Lara, Beethoven, Tchaikovsky, Bach.

Koncerti udhëhiqet nga mësuesja e pianos Flavia Isufi.

Me mbështetjen e Bashkis Vlorë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close