Lajme

Konsumatorë familjarë kontaktoni me drejtoreshën e Ujësjellës Kanalizime Vlorë Elona Hodaj në numrin e tel…

KOMUNIKO ME DREJTORESHËN

Në kuadër të transparencës me qytetarët, si dhe për zgjidhje të shpejt të ankesave dhe problematikave të konsumatorëve familjarë dhe privatë, keni mundësinë që të kontaktoni në mënyrë të drejtpërdrejt me drejtoreshën e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, Elona Hodaj.

Për problematikat që mund të keni me faturimin, mungesën e ujit apo rrjetin e kanalizimeve. Për të denoncuar mungesën e shërbimit të punonjësve tanë. Komuniko me Drejtoreshën në numrin e tel:  069 266 5999. Kontakto me Drejtoreshën me mesazh në faqen tonë zyrtare në “Facebook”: Ujësjellës Kanalizime sh.a Vlorë. Ju mirëpresim të na kontaktoni dhe jemi shumë të angazhuar për një bashkëpunim të frytshëm!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: