Lajme

Kontrabandonin emigrantë, arrestohen 7 persona

Një rrjet i kontrabandimit të klandestinëve është zbuluar në kufirin Kosovë-Shqipëri, saktësisht në Vërmicë. Shtatë persona janë arrestuar si kontrabandistë kurse 15 emigrantë të paligjshëm janë ndaluar. Dyshimet lindën teksa në urën e parë të autostradës në Kosovë kanë mbërritur 6 taksi kurse emigrantë nga shkurret dhe malet janë futur në to.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: