Lajme

Korcë : Përfshihet nga flakët një sipërfaqe toke në unazën e qytetit

Korcë : Përfshihet nga flakët një sipërfaqe toke në unazën e qytetit. Zjarri po djeg shkurre dhe barishte. Në afërsi të vatrës ndodhen disa baraka ku jetojnë familje rome, por ato nuk janë të rrezikuara nga flakët.

2 mjete zjarrfikëse dhe forca të shërbimit zjarrfikës dhe polocisë po punojnë për lokalizimin dhe fikjen e zjarrit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close