Lajme

Kosova bëhet me ushtri, miratohet ligji për Ministrinë e Mbrojtjes

Kuvendi i Kosovës miratoi ligjin që bën të mundur transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri.

Me 107 vota për dhe një abstenim, ka kaluar ligji për Ministrinë e Mbrojtjes.

Për këtë ligj u paraqiten 11 amandamente të cilat kaluan radhazi në Kuvendin e Kosovës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close