Lajme

Kosovë, regjistrohen mbi 4 mijë raste aktive

Autoritetet shëndetësore në Kosovë kanë publikuar raportin ditor të situatës së Covid-19 në vend. Mediat vendase shkruajnë se aktualisht në Kosovë janë 4800 raste aktive, ndërsa është parë një ulje të numrit të v dekjeve.

Sipas raportit të ministrisë së Shëndetësisë, aktualisht në Kosovë janë vaksinuar 1.257.671 qytetarë, dhe vetëm 493.794 i kanë marrë të dyja dozat.

Kujtojmë se disa javë më parë, në Kosovë us hënuan mbi 170 të vdekur brenda një jave, mes tyre edhe 5 gra shtatëzanë. Ministria e Shëndetësisë në vend ka vendosur masa të reja për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: