Lajme

KPA e konfirmoi në detyrë, juristët e Vlorës peticion ONM-së për shkarkimin e gjyqtares Zeqiraj

Avokatët dhe juristët e rrethit Gjyqësor Vlorë i kanë drejtuar një peticion Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit dhe Komisionerit Publik.

Sipas tyre, rekomandimi i ONM në Komisionerin Publik për të ankimuar vendimin në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit për konfirmimin në detyrë të Atlanta Zeqirajt në Gjykatën e Vlorës nuk është i  drejtë.

Juristët dhe avokatët vlonjatë theksojnë se ajo përfaqëson figurën e magjistratit që synon të përvijojë procesi i vlerësimit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: