Lajme

KQZ: Deri në orën 12:00 kanë votuar 20.81% e qytetarëve, pjesëmarrja më e madhe në Tiranë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bën me dije se deri në orën 12:00 kanë votuar 20.81% e qytetarëve në rang vendi. Pjesëmarrja është raportuar në 2241 Qendra Votimi nga 5199 që janë në total. Kanë votuar deri në orën 12:00 321021 qytetarë nga  1542573 që janë në listën e QV.

Qarku i Tiranës  regjistron pjesëmarrjen më të madhe të votuesve me 23.22 %,  i ndjekur nga Elbasani  me 22.72%. Dibra renditet e treta me 22.23%, Lezha 21.40%, Fieri 20.69%, Berati 20.54%, Kukësi 19.94% dhe Durrësi me 19.77%. KQZ thekson se përqindja e pjesëmarrjes është për ato QV që kanë raportuar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: