Lajme

Krijohet familja e parë LGBT në Tiranë, dy gra lindin binjakë

Një debat i fortë është ngritur në studion e “Expuls”. Pjesë e panelit ishte ambientalisti Sazan Guri, gazetari Erion Zeqiraj dhe aktivisti Isa Myzyraj për të folur mbi temën “Prindi 1,2 apo 0”. Erion Zeqiraj ka pyetur aktivistin Isa Myzyraj gjatë debatit se çfarë të drejte i është mohuar këtij komuniteti, teksa ky i fundit tha: “Dy gra lezbike në Shqipëri janë bërë më binjake muajt e fundit dhe nëna e tyre nuk i regjistron dot ato fëmijë dhe sot e dy muaj janë të pa regjistruar”, u shpreh Isai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: