Lajme

“Krishti u Ngjall”, prifti jep lajmin me megafon dhe jep vezët (Foto/Video)

Të Dielën e Pashkëve, “Krishti u Ngjall” dëgjohej kudo edhe  pse shërbimet mbaheshin pas dyerve të mbyllura. Kisha u përpoq të ishte afër besimtarëve dhe një prift hyri në Epanomi në frymën e ditës festive.Imzot Bissarion Kantounis, kreu i Kishës së Shenjtë të Supozimit të Virgjëreshës Mari, dëshironte të përcillte mesazhin “Krishti u Ngjall” te bashkëqytetarët e tij dhe gjeti një mënyrë të veçantë.

Ai vuri altoparlantë në automjetin e tij, permes të cilave tingëllonin himnet e kishës, dhe përshkoi qytetin, duke dërguar mesazhin e gëzueshëm të Ngjalljes. Ai gjithashtu kishte marrë me vete vezët e kuqe të Pashkëve, të cilat i shpërndau për ta.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close