Lajme

Krishtlindjet festohen me thuajse 1 metër dëborë në këtë zonë të Shqipërisë

Në qarkun e Shkodrës Krishtlindjet kanë ardhur së bashku me reshje të shumta të dëborës. Në zonën e Bogës, dëbora ka shkaktuar mjaft probleme me qarkullimin e makinave për shkak të dendësisë së lartë dhe temperaturave poshtë zeros. Veçanërisht në qafës e Thorës në Shkodër, situata ka qenë problematike pasi trashësia e borës ka shkuar në rreth 80 centimetra, duke bërë të pamundur dhe qarkullimin.

Kësisoj hyrja për në fshatin e Thethit është bllokuar, dhe ka lënë papunë rreth 300 bujtinat turistike të fshatit. Në jug të vendit ka patur probleme në Korçë, pasi bora ka sjellë vështirësi në qarkullimin e automjeteve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close