Lajme

Kropisht, Përfundon asfaltimi i rrugës

Në Njesinë Administrative Vllahinë , Pas ndërhyrjes në Kropisht i japim fund problemit disavjeçar të infrastrukturës rrugore, që i ka penalizuar banorët në aktivitetin e përditshëm të tyre.

Asfaltimi i rrugës do të ndikojnë në  rritjen e cilësisë së jetës së kësaj zone, gjithashtu edhe në nxitjen e fuqizimit ekonomik të saj.  Nga qëndrat urbane, puna jonë e përditshme po orientohet edhe në brendësinë e çdo Njëse dhe fshati, duke nisur që nga përmirësimi i infratrukturës rrugore, rehabilitimi i sistemit kullues… e deri tek përmirësimi i sinjalistikës rrugore.  E djeshmja nuk krahasohet me të sotmen, por e nesërmja do të jetë edhe më e mirë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: