Lajme

Kryeministri poston videon “Lëpushë, Malësi e Madhe – Valteri, blegtori ekspert i prodhimit të djathit

Kryeministri Rama ka postuar videon e mëposhtëme: “Lëpushë, Malësi e Madhe – Valteri, blegtori ekspert i prodhimit të djathit Mishavinë, traditë e blegtorëve të Kelmendit, sapo ka fituar çmimin “Slow Cheese” në Itali, duke u renditur si një nga prodhuesit mjeshtra që respekton traditën dhe parimet slow food.

Një shembull model i prodhuesve të rinj shqiptar që meriton respekt”- shkruan Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close