Lajme

Kryetari i bashkisë Dritan Leli inspekton metrat e fundit të rrugës nga Panajaja në Oshëtim

Kryetari i bashkisë Dritan Leli lajmëron se deri në mbrëmje, do të kenë përfunduar edhe 500 metrat e fundit të rrugës me gjatësi 1.9 km, nga Panajaja në Oshëtim. Asfalti i rrugës me gjerësi 4 metra, do të mbërrijë deri në qendër, te xhamia e fshatit.

Ky është vetëm njëri prej projekteve të përfshira në buxhetin e vitit 2021 që do të ndiqet nga gjithë investimet e tjera që janë planifikuar për të përmirësuar infrastrukturën e fshatrave. Pragu i sezonit turistik dhe përmirësimi i situatës së pandemisë, kërkon gatishmëri në të gjithë shtrirjen e territorit!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: