Lajme

Kryetari i bashkisë Dritan Leli ka vizituar sot Qëndrën e Shërbimeve Komunitare, në 5 vjetorin e saj

Kryetari i bashkisë Dritan Leli ka vizituar sot Qëndrën e Shërbimeve Komunitare, për fëmijët me aftësi të kufizuar.

Sot, në 5 vjetorin e Qëndres së Shërbimeve Komunitare, për fëmijët me aftesi të kufizuar, u bëmë bashkë sepse ndërgjegjësimi për nevojat e fëmijëve duhet të jetë prioritar. Mbështetja dhe dashuria është gjithë ç’kërkojnë. Bashkia e ka mbështetur qendren për 5 vite dhe do të vazhdojë ta mbeshtes edhe në vitet e ardhshme, jo vetëm me perkrahje, por edhe me buxhet, për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e prindërve.

Qendra ka trajtuar rreth 250 femijë, nga 2.5 deri në 25 vjeç, në të gjithë aktivitetin e saj, me shërbime terapeutike me mbeshtje në kopshte, shkolla dhe familje. Ka ende shumë për të bërë e përmirësuar prandaj do të jemi në shërbim çdo ditë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: