Lajme

Kryetari i Bashkisë Dritan Leli kërkon heqjen e Licencës për Firmën e pastrimit Duka, këto mjete do tē cojnë përpara punën prioritare te bashkisë pastrimin e qytetit

Nga sheshi në Lungo Mare , Kryetari i Bashkisë kërkon që organet kompetente të heqin licencën e firmes se pastrimit . Sipas Kryetarit të Bashkisë , firma e pastrimit ka kohë që nuk e kryen funksionin e saj sipas kontrates.
Sot qytetit i shtohen shume mjete të reja pastrimi të cilat janë pjesë e projektit të Landfillit. Të gjitha këto mjete do tē cojnë përpara punën prioritare te bashkisë pastrimin e qytetit.

Gëzimi i kësaj dite ka nisur ca vite më parë, por koha e pengesat nuk mi kanë ndryshuar ëndrrat për ta bërë Vlorën të pastër. Nga sot, shpresoj shumë që t’ia arrijmë.

Ngërçet e pafundme që krijoi dhe ende po krijon firma ‘Duka’, përgjegjëse për pastrimin e qytetit, e bënë të ngutshme ndërhyrjen me këto super mjete që po prezantojmë sot, 20 makina të teknologjisë së fundit që do të bëjnë mbledhjen e mbeturinave.

Ata që do të pyesin se përse u kujtuam kaq vonë, jo, nuk u kujtuam kaq vonë! Vënia e makinave në shërbim të qytetit ishte parashikuar të bëhej bashkë me përfundimin e Landfillit të Sherishtës, por vonesat e tij dhe nevojat e qytetit për të shpëtuar nga mbetjet, nuk na lejojnë vonesa të tjera.

Në këtë pikë, përdorimi i këtyre mjeteve dhe heqja e licencës së firmës së pastrimit janë zgjidhja e vetme për qytetin. Nuk do harroj e as do lodhem të përsëris edhe kërkesën e vazhdueshme për t’i hedhur mbetjet në kosh, aty ku kanë vendin, as nga makina, as nga ballkoni e as nëpër rrugë!

Të përpiqemi të gjithë bashkë ta mbajmë Vlorën të pastër, jemi në zemër të sezonit turistik!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close