Lajme

Kryetari i bashkisë Dritan Leli me fermerin Spiro Balliu në Beshisht, përfitues i Skemës së Blegtorisë për 200 lopë

Kryetari i bashkisë Dritan Leli me fermerin Spiro Balliu në Beshisht, , përfitues i Skemës së Blegtorisë për 200 lopë

Është shembull përkushtimi i çdo fermeri si Spiro Balliu që takova sot në Beshisht, përfitues i Skemës së Blegtorisë për 200 lopë dhe i Skemës së Naftës për 30 ha tokë të tijën dhe me qera.

Mundësitë që jep qeveria shqiptare për të zhvilluar punën në fshat, bashkia i ndjek përmes takimeve të vazhdueshme, me mbështetjen e agronomëve dhe asistencën që nevojitet për aplikimet. Shpresoj që shembulli i Spiros të ndikojë te fermerët e territorit të Bashkisë Vlorë.

Shumë shpejt, do të kthehem në Beshisht përmes rrugës që do të shtrohet patjetër, për të lehtësuar e ndihmuar përditshmërinë e të gjithë zonës. Do të vijojmë me projektet e reja të asfaltimit që do të zhvillojnë të gjitha rrugët e fshatrave të zonës që lidhen me këtë aks kryesor

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: