Lajme

Kryetari i bashkisë Dritan Leli në shkollën 24 Maji, dhe ju uroj vit të mbarë shkollor të gjithë fëmijëve!

Kryetari i bashkisë Dritan Leli e nis me shkollën 24 Maji dhe ju uroj vit të mbarë shkollor të gjithë fëmijëve!

Asgjë më të mirë se studimi nuk mund t’i dhurojnë vetes për të ndjekur më pas ëndrrat e dëshirat që nxënësit e klasës së parë mi treguan sot, një nga një.

Shkolla është e vetmja urë që të ndihmon të ndërtosh ura të reja. Suksese të gjithëve! Mos harroni të jeni të kujdesshëm dhe të mbroheni nga virusi!

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: