Lajme

Kryetari i bashkisë Dritan Leli priti sot Ambasadoren e Francës në Shqipëri, Znj. Elisabeth Barsac

Kryetari i bashkisë  Z Dritan Leli priti sot Ambasadoren e Francës në Shqipëri, Znj. Elisabeth Barsac, bashkë me Atasheun e Mbrojtjes Kol. Fabrice Duda dhe Lieutant-Commander Thomas CHABOUS, komandant i anijes franceze.

Në emrin e tij, si Kryetar i Bashkisë Vlorë, dhe të gjithë qytetarëve, iu përcoll mirënjohja  për të gjitha bashkëpunimet që kan pasur dhe atyre që do të pasojnë, për të bërë gjithmonë më të mirën për Vlorën e standardeve europiane. Për më shumë mund të ndiqni bisedën në video.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: