Lajme

Kryetari i bashkisë Vlorë Z. Dritan Leli, këshilli bashkiak,dhe OSBE vlerësojnë projektin e Edlira Kapllanit,pjesë e trajnimit WoMEP nga OSBE

U zhvillua konferenca e projektit me teme” Sensibilizimi dhe pershpejtimi i organeve baze te komunitetit ne luften kunder ekstremizmit te dhunshem” ne sallen e konferencave ne hotel ” Regina city” Ky projekt u ndertua gjate programit te OSBE ne trajtimin WoMEP per ekselencen e grave ne keshillat bashkiake.Falenderoj deputeten znj Vilma Bello e cila me dha mundesine te jem keshilltare bashkiake,me nje vizion europian!

Falenderoj prezencen e OSBE ne Shqiperi e cila me dha mundesine te jem pjese e ketij trajnimi,trajnuesen e talentuar znj. Albana Dhimitri,koordinatorin z. Elton Lelo.

Ne kete konference pershendeti online Prezenca e OSBE ne Shqiperi! Pershendeti kryetari Qendror i shoqates ” Shqiperia” Z. Ilirian Dhima” Ne kete konference ,te paren ne Vlore per kete teme ishte nje pjesmarrje e madhe.

Nderoi pjesmarrja online e kryetarit te bashkise Vlore Z. Dritan Leli,i cili tregoi vemendje ne rendesine e ketij projekti duke i dhene mundesine ne miratimin e nje fondi per fazen e pare te ketij projekti. Gjate kesaj konference pati referime dhe diskutime te shumta nga fusha e arsimit,nga sektet fetare,Ojf e rajonit, keshilli bashkiak, mesazhe nga te rinjte.

U theksua rendesia ne rolin e shkolles,e cila duhet te jete e hapur per komunitetin. Rinia duhet te jete ne aktivitete te shumta,per tu shkeputur nga rrjetet sociale. Pati mendime qe ne lenden e edukates qytetare te futet dhe edukata fetare.

U vleresua bashkejetesa fetare ne Vlore. Roli i prinderve,mesuesve,psikologeve si luftetare te vijes se pare jo ligjore,per te evidentuar shenjat e hershme te shfaqjes se ekstremizmit.

Te gjithe bashke per nje rini te paster e pa dhune! Faleminderit stafit te hotel ” Regina City” per sherbimin elegant ,te kulturuar dhe te shumllojshem! Faleminderit pjesmaresve ne kete konference!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: