Lajme

Kryqi i Kuq Vlorë,ndihma dhe dhurata për shtëpinë e fëmijës në Vlorë

Janë kryesisht ndihma,për të cilat kanë më shumë nevojë fëmijët e kësaj qendre në qytetin e Vlorës,ndërsa gjithçka është bërë e mundur dhe fal angazhimit të vet pjestarëve të Kryqit të Kuq,rakorduar dhe me shtepinë e femijës në Vlorë,referuar ndihmave të cilave ishin mjaft të nevojshme dhe emergjente për fëmijët.

Veshmbathje ,dyshekë,lëngje frutash për fëmijë,shampo dhe shumë të tjera,të cilat janë të nevojshme për fëmijët e kësaj shtëpie,dhe që ishin nevoja emergjente. Kreu i Kryqit të Kuq në Vlorë, Dhimtraq Furxhi ka konfirmuar faktin se fëmijët e kësaj qendre kanë nevojë që të gjithë së bashku mund të bëjë shumë për këta fëmijë në nevojë dhe Kryqi i Kuq është gjendur pranë,jo vetëm me dhurata,por për ndihma reale që kanë aktualisht në këtë qendër.

“Ndihmat duhet të jenë pse jo të rakorduara edhe nga biznesmen apo kushdo tjetër që dëshiron të ofrojë diçka më shumë për shtëpinë e fëmijës në Vlorë. Ndihma për të cilat apeli vjen edhe nga Kryqi i Kuq,për t’u dhënë më shumë ngrohtësi dhe ndihmë fëmijëve ,jo vetëm në këto ditë festash.”

Në këto ditë të fundit të vitit,nuk mungojnë dhuratat dhe ndihmat për shtëpinë e fëmijës në Vlorë,ndërsa Kryqi i Kuq ka zgjedhur të ofrojë një ndihmë edhe me të madhe,atë se për çfarë realisht kjo qendër ka nevojë dhe ndihma të cilat u duhen realisht këtyre fëmijëve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close