Lajme

Kthesë e papritur e pistës për çiftin Pasho në Itali

Autoritetet italiane janë duke vazhdouar hetimet për të plotësuar çdo detaj të v rasjes së çiftit shqiptar Shpëtim dhe Teuta Pasho në Itali, të cilët u zhdukën në ditët e para të nëntorit 2015 dhe u gjetën të copëtuar në 4 valixhe, nga data 10 deri në 15 dhjetor. Autoritetet kanë ‘vizituar’ një kompani për të zbardhur enigmën e plotë të v rasjes së bashkëshortëve Pasho, për të cilën zonat e “errëta” janë edhe më shumë se një. Ditët e fundit, karabinierët bënë një ndalesë në zonën Empolese.

Ata e kanë hedhur vëmendjen e tyre te një kompani me qendër në zonën industriale të Terrafino dhe po kërkojnë materiale të ngjashme me ato të përdorura për të ‘paketuar’ es htrat e Shpëtim dhe Teuta Pashos pas v rasjes. Që prej nëntorit të 2015 asnjë lajm prej tyre, për vite me radhë, megjithë thirrjet e përsëritura nga vajza e tyre Dorina. Në b urg, për v rasjen e tyre është Elona Kalesha ish- e dashura e djalit të çiftit Pasho, e cila a kuzohet për v rasje, fshehje dhe m asakrim të t rupave të dy bashkëshortëve, ndonëse ka dyshime të forta se nuk e ka bërë e vetme k rimin.

Duke qenë se ajo a kuzohet se pasi e ka v rarë çiftin dhe ka m asakruar trupat e tyre, edhe i ka paketuar në mënyrë skrupuloze, duke i c opëtuar dhe futur në valixhe, kësisoj materiali i përdorur mund të ndihmojë hetuesit të mbyllin rrethin e v rasjes së dyfishtë. Megjithatë nga kjo vizitë ende nuk ka informacione nëse kanë marrë të dhëna që do të mund të ndihmojnë në zbardhjen e ndonjë detaji tjetër që do të hidhte dritë mbi ngjarjen.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: