Lajme

Kukës: Mbi 4 mijë banorë pa adresë

Mbi katër mijë banorë në qarkun e Kukësit rezultojnë pa adresë. Shqetësimi u ngrit nga prefekti Zenel Kuçana gjatë një takimi që zhvilloi me përfaqësues të pushtetit lokal.

Kuçana Në shkallë qarku kemi 4425 banorë pa adresë. Në secilën bashki do të vazhdohet me plan konkret dhe deri në fund të muajit shkurt, kjo punë duhet të mbarojë.

Qytetarët që ende nuk kanë deklaruar adresat e vendbanimeve duhet t`i regjistrojnë ato për të shmangur penalitetet. Afati i fundit për regjistrimin e tyre në gjendjen civile është muaji maj i vitit të ardhshëm.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close