Lajme

Kulmi i karshillëkut, 2 shqiptarë xhironin rrotat në Itali, me makinë me drita dhe sirena policie

Kulmi i karshillëkut që banditë të rrugëve në Itali i kanë bërë Policisë vendase duket se u shënua së fundmi në Teverola. Policia arrestoi dy shqiptarë, njëri 26 vjeç dhe tjetri 34 vjeç për posedim të shenjave dhe distinktivëve policorë të falsifikuar.

Të dy, pa një vend banimi fiks në Itali, u ndaluan ndërsa udhëtonin në rrugët e qendrës së qytetit me një makinë Mercedes model 190 me targë shqiptare, në të cilën ishin instaluar pajisje dritash me dy ngjyra edhe blu të ndritshme, të ngjashme me ato të përdorura nga Forcat e Policisë. SYRI.net

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: