Lajme

Kush është 44-vjeçari që tentoi të vjedhë gruan në bankomat

Personi në foto është Jorgo (Leonard) Kumaraku, i cili përfundoi në p rangat e Policisë së Sarandës pas tentativës për v jedhje me d hunë të një punonjëse agjencie sigurimesh, pranë një bankomati.

Kumaraku ka tentuar që t’i marrë paratë një 34-vjeçareje, ndërsa kjo e fundit po tërhiqte të hollat në bankomat.

44-vjeçari me banim në fshatin Livadhja të Sarandës është një emër i njohur për d rejtësinë, pasi ka p recedentë të shumëfishtë p enalë.

Konkretisht, në vitin 2007 ka g rabitur dhe ka k ërcënuar me a rmë l odër punonjësen e kazino “Perla” në Sarandë, ngjarje për të cilën u d ënua me 5 vjet b urg.

Në vitin 2008 iu gjet një celular në q eli, për të cilin dha një deklaratë të rreme ku pretendonte se e kishte futur në qeli një polic i p araburgimit në Sarandë.

Efektivi u a rrestua, por më pas u la i lirë pasi u zbulua gënjeshtra e Kumarakut, që u d ënua me 6 muaj b urg.

Në shtator 2013 përmes një p istolete lodër d hunoi dhe g rabiti punonjësen e kazino “Admiral” në Sarandë.

Një ditë pas ngjarjes së Sarandës, ai d hunoi dhe g rabiti me p istoletë lodër punonjësen e një kazinoje tek Ura e Lumit në Gjirokastër. Kumaraku është përdorues n arko tikësh dhe është d ënuar për “t rafik n arkotikësh” në Greqi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: