Lajme

Kush është gruaja që u v ra nga bashkëshorti sot në Durrës! (Foto)

36-vjeçarja Asbije Kuka është vr arë ditën e premte nga bashkëshorti i saj, Ardian Kuka në Spitallë të Durrësit. 36-vjeçarja është god itur disa herë me thi kë ndërsa nuk ka mundur tu mbijetojë pla gëve të marra. Gruaja është dërguar në spital nga 2 vëlleërit e saj, në shoqërimin e djalit të mitur 10-vjeç, aty ku ka ndërruar dhe jetë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close