Lajme

Kushtet e këqija të motit, pezullohet lundrimi në Vlorë (Foto/Video)

Lundrimi i mjeteve të vogla dhe të peshkimit në Vlorë. Në bazë të parashikimit të kushteve hidrometeorologjike për 72 orët e ardhshme në portin e Vlorës dhe jashtë saj për datat 27-28-29-30 dhjetor do të  jetë si vijon era dhe deti në drejtimin jug-jugperëndim, forca 5-6bft brenda gjirit të Vlorës.

Era dhe deti ne drejtimin jug-juglindje, forca 6-7bft 10-15m/s deri 7-8bft 15-20m/s jashtë. Përmirësimi i kushteve hidrometeorologjike do të jetë në datën 30 dhjetor pas orës 22:00. Ndërkohë, është pezulluar lundrimi i mjeteve te vogla lundruese dhe ato te peshkimit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close