Lajme

Ky është biznesmeni 66-vjeçari Behar Seferi

Ky është biznesmeni me origjinë nga Berati, Behar Seferi, i përfshirë disa vite më parë në t rafikun e h eroinës mes Turqisë dhe Shqipërisë, ku edhe u p rangos si pjesë e këtij grupi. Behar Seferi (Sofia), kishte nën posedim katër emra, të cilët i ka përdorur që prej vitit 1998.

Por cilat janë d yshimet e fundit? V iktima ishte nën h etim nga S PAK, (P rokuroria e Posaçme) për t rafik h eroine dhe pastrim parash. Ai ishte në vëzhgim nga p rokuroria si pjesë e një grupi që t rafikonte h eroinë. Ngjarja e rëndë ndodhi paraditen e sotme në orën 09:00 pranë ish-Piramidës në Tiranë.

66-vjeçari u gjet përtokë i p lagosur dhe i mbuluar në g jak nga kalimtarët që njoftuan p olicinë dhe ambulancën. Behar Seferi u transportua me urgjencë drejt spitalit të T raumës, por fatkeqësisht nuk ia doli.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: