Lajme

Ky është polici 62-vjeçar i shoqëruar në Lezhë (Foto)

Ky është punonjësi i p olicisë Kol Kola, 62 vjeç i a rrestuar nga Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, pasi a kuzohet se ka tentuar të a buzojë s eksualisht me një të m itur.

Sipas burimeve zyrtare, a rrestimi ka ardhur pas sigurimit të pamjeve filmike nga policia, ku shihet se 62-vjeçari ka konsumuar elementë të veprës p enale “Ngacmim s eksual”.

Ngjarja për të cilën a kuzohet Kola, Ndihmës Specialist i Policimit në Komunitet pranë Komisariatit të Policisë Lezhë, dyshohet se ka ndodhur në datë 29 prill 2021. Nëpërmjet mashtrimit, Kola i ka pohuar të m iturës se do ta shoqëronte në Komisariatin e Policisë, dhe e ka çuar në një banesë në qytetin e Lezhës, që e kishte në përdorim.

Aty d yshohet se ka kryer vepra të t urpshme, duke tentuar gjithashtu të kryejë m arrëdhënie s eksuale. Këto veprime janë kundërshtuar nga e m itura, e cila u largua me f orcë nga banesa.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: