Lajme

Ky është uragani Lab! FRPD Dega Selenicë

Ky është uragani Lab! Nga ato uragane që kur kanë ndodhur kanë lënë gjurmë në historinë e Vlorës e të Shqipërisë.

Pikërisht mu aty, në zemër të Labëris, në zemër të patriotizmit shqiptar, rinia gjen forcën dhe frymën për të qenë garancia e madhe e Fitores së Shqipërisë.  Dhe fitoret e mëdha Shqipërisë i kanë ardhur pikërisht nga Labëria, nga bijtë e bijat e saj. Nga Drashovica e historisë së 2 luftërave që përcaktuan të ardhmen e vendit, entuziazmi dhe dëshira e këtyre të rinjve do vendos nesër për të ardhmen e Selenicës, Vlorës dhe Shqipërisë. Nga Drashovica, Vajza e Amantia historike… energjia e të rinjve na dha shpresë të gjithëve ne, ashtu sikurse na vendos para përgjegjësisë.

Me djem dhe vajza të Selenicës dhe Lumit të Vlorës, është e qartë dhe e sigurt se 25 Prilli do jetë dita e madhe për rininë dhe vendin.  Djem dhe vajza të Selenicës, të Lumit të Vlorës, faleminderit për emocionin dhe besimin. Ne, do jemi zëri juaj ashtu sikurse ju jeni energjia dhe shpresa jonë.  Faleminderit FRPD Dega Selenicë. #Vlorafiton #Shqipëriafiton #Bashkëpërndryshim

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: