Lajme

Gjykata jep vendimin për 57 vjeçarin nga Kuçova

Gjykata ka vendosur masën e sigurisë “b urg pa afat” për 57-vjeçarin Ajet Dume, i cili a buzoi s eksualisht për dy vite me 10 vjeçaren nga Kuçova. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në lagjen “1 Maji” në Kuçovë, në banesën e 57-vjeçarit Ajet Dume, ku jetonte edhe familja e vajzës prej 3 vitesh.

Të shpërngulur nga një fshat i Skraparit, familja e 10-vjeçares ishte vendosur në dy dhoma në ruajtje,  pronësi të 57-vjeçarit të cilat ndodheshin në të njëjtin banesë.

E m itura e identifikuar me inicialet A.D., ka denoncuar burrin dhe është nga prindërit tek një psikologe, ku ka shpjeguar gjithë historinë e a buzimit 2-vjeçar.

Pas d enoncimit të bërë, m inorenia 10-vjeçare si dhe vizitës mjeko-ligjore, është vërtetuar se mbi të është a buzuar në mënyrë sistematike. Pasi ka kryer të gjitha veprimet e para proceduriale, policia e Beratit vuri në p ranga 57-vjeçarin Ajet Dume, nën a kuzën e “Marrëdhënieve s ek suale me të mi tura”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close