Lajme

Lajmi i mirë, Italia hap sot kufijtë

Italia ka njoftuar se më 3 qershor do të hapë kufijtë për udhëtarët nga BE. Zhvillimi vjen teksa shumë vende po zbusin masat duke ju ruajtur një vale të dytë vr asëse të pandemisë. Ndërkohë qeveria italiane nënshkroi dekretin që lejon turistët nga BE dhe Shengen të vizitojnë vendin prej 3 qershorit. Lejimi nuk do të përfshirë periudhë karantine, pasi Italia kërkon të joshë turistët dhe tenton rinisjen e ekonomisë së mbyllur që prej 9 marsit.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close