Lajme

Largohet nga jeta ish-deputeti socialist

Korça humbet një nga qytetarët me vlera të saj, intelektualin Niko Faberi. Ai është ndarë nga jeta papritur në moshën 80 vjeçare. Niko Faber, me kontribute qytetarie kujtohet ndër të tjera si drejtues në struktura të ndryshme lokale, si ish deputet i Korçës dhe Ambasador i Paqes.

Aktiv dhe me ndjeshmëri shoqërore për problematikat e qytetit, Niko Faber ka shprehur gjithmionë vlerësimet e tij në dobi të komunitetit korçar. Faber ka qenë deputet në legjislaturën 2001-2005, si pjesë e grupit parlamentar socialist.

Ish-deputeti ka ngritur shqetësimet gjatë debatit lidhur me ndërtimin e TEC-it në afërsi të Korçës, duke iu bashkuar zërave të shumë intelektualëve të këtij qyteti. Edhe pak ditë më parë, Faber ka lënë në rrjetet sociale reagimin e fundit si njeri i angazhuar dhe i vëmendshëm për aspekte të ndryshme./boldnews

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close