fbpx
Lajme

Lefter Zhidru ish-oficer policie, ishte i martuar 3 herë

Detaje të reaja janë mësuar nga jeta e Lefter Zhidros, 71-vjeçarit i cili rezistoi për 5 orë me radhë, i armatosur dhe duke luftuar me policinë, derisa u ekzekutua nga forcat RENEA. Bëhet e ditur se Lefter Zhidru ka qenë ish-punonjë policie, prandaj edhe ka pasur njohur në lidhje me përdorimin e armëve. Madje edhe djali i tij që ndodhet në Greqi ka punuar në polici. Ai ka qenë i martuar tri herë dhe ka tri fëmijë me secilën nga gratë.

Edhe me gruan që është konfliktuar ditën e sotme ka qenë i divorcuar, ndëonëse bashkjetonin së bashku. Edhe në periudhën e izolimit ka patur një situatë konfliktuale dhe problematike për të cilën ka ndërhyrë policia.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button