Lajme

Leli: Ditët e pragut të sezonit turistik, do t’i kushtohen Pyllit të Sodës (Foto)

Nga Dritan Leli

Ditët e pragut të sezonit turistik, edhe pas çeljes zyrtare të tij, do t’i kushtohen Pyllit të Sodës. Ndërhyrja në nevojat e domosdoshme, përgjatë gjithë rrugës së pyllit, aq të dashur për vendasit e turistët, ka nisur që sot të tjetërsojë një nga zonat më të bukura të Vlorës.

Nisëm me heqjen e 30 kamionçinëve me mbeturina për të vijuar, ditë pas dite, deri sa të arrijmë rezultatin që duam, me shpresën që edhe banorët, përmes ndërgjegjësimit për ta ruajtur pyllin, por edhe ndihmës së vazhdueshme për ta mbajtur pastër, do të na kuptojnë dhe mbështesin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: