Lajme

Leli, Ka nisur që në mëngjes, me të gjithë ekipin, puna në Pyllin e Sodës

Nga kryebashkiaku Dritan Leli

Ka nisur që në mëngjes, me të gjithë ekipin, puna në Pyllin e Sodës. Prej ditësh jemi përqendruar me të gjitha fuqitë që ta rikthejmë pyllin siç banorët dhe vizitorët e kujtojnë.

Që t’ia dalim, jo vetëm që duhet ta vijojmë këtë punë për ditë e muaj me radhë, por duhet të kemi edhe mbështetjen tuaj për ta mbrojtur dhe mos e ndotur mushkërinë e Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: