Lajme

Leli: Miratohet marrëveshja dhe subvencionet, Sokol Kushta merr titullin ‘Qytetar Nderi’

Nga Dritan Leli

Me përfundimin e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë, u miratuan subvencionet e qerasë për familjet e prekura nga projekti i rrugës Transballkanike. Miratimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet bashkisë dhe Fondacionit Shqiptaro Amerikan për Zhvillim, ishte një tjetër pikë, për përmirësimin e sigurisë publike në qendrën historike, nevojë e padiskutueshme e qytetarëve e turistëve. Kam gjithashtu kënaqësinë të ndaj me ju titullin ‘Qytetar Nderi’ që u miratua sot për ish-futbollistin Sokol Kushta.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: