Lajme

Leli: Në urën e Novoselës evidentohet një rritje më shumë se 1 metër i nivelit të Vjosës

Dritan Leli: Nga inspektimi në urën e Novoselës, evidentohet një rritje më shumë se 1 metër i nivelit të Vjosës në 2 oret e fundit, ku ka arritur në 6.5 metër lartësi, dhe duhet që banorët e zonës të jenë në gatishmëri të plotë për të përballuar këtë situatë, që mund të rëndohet në orët në vazhdim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: