Lajme

Leli, Pritjet e Myftinisë në Vlorë, sikurse në të gjithë Shqipërinë, janë gjithmonë harmonike, Gëzuar Fitër Bajramin!

Kryetari i bashkise Dritan Leli i eshte afruar festes se Fitër Bajramit , Pritjet e Myftinisë në Vlorë, sikurse në të gjithë Shqipërinë, janë gjithmonë harmonike.
Me urimet e mia dhe të komuniteteve të tjera fetare që i bashkohen çdo herë gëzimeve të njëri tjetrit, Gëzuar Fitër Bajramin! 🌙Lutjet flasin një gjuhë!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close