Lajme

Leli, projekte të reja për Vlorën

Kryebashkiaku i Vlores Dritan Leli ka pritur sot në zyrë, ambasadorin gjerman Peter Zingraf, për të folur rreth të gjitha bashkëpunimeve që kemi nisur e do të zhvillojmë së bashku.

Ndërkohë që është duke përfunduar në Bashkinë e Vlorës projekti i Menaxhimit të Integruar të Mbetjeve Urbaneve, një tjetër i rëndësishëm për të cilin punojmë prej kohësh, është projekti që do të bëj të mundur furnizimin e Vlorës me ujë të pishëm dhe që do të nisi së shpejti. Vlora me ujë 24 orë është garancia që të gjithë prisnim prej Bankës Gjermane.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: