Lajme

Leli: Të gjitha ditët janë të punës, gëzuar 1 Majin!

Nga Dritan Leli

Të gjitha ditët janë të punës dhe të gjitha meritat janë të punëtorëve! Gëzuar 1 Majin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: