Lajme

Letra e studentëve dërguar institucioneve

Studentët i kanë pasuruar dhe renditur kërkesat e tyre në një letër me shkrim drejtuar sot Kuvendit të Shqipërisë si dhe Kryeministrit Edi Rama. Në letrën e publikuar në rrjetet sociale, kërkohet shprehimisht: Kërkesa për arsim cilësor.

Që në krye të tetë pikave, synohet rritja e buxhetit në 5% e GDP me qëllim synimin e përgjysmit të tarifës së studimit për çdo nivel studimi, përmirësimin e marrëdhënies dhe infrastrukturës në universitete e konvikte.

Letra e studentëve dërguar institucioneve

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close