Lajme

Lija e ujit apo majmunëve? Saranda e frikësuar

Shfaqet Lia në Sarandë. Sëmundja prek fëmijët më shumë sesa të rriturit. Ka disa ditë që kjo sëmundje ka frikësuar banorët ndërkohë që ka pak info se cila lloj sëmundje është egzaktësisht.

Qytetarët thonë se flitet për disa lloj sëmundje si Lija e Ujit, Lija e Dhenve apo ajo e Majmunëve. Nuk ka akoma një dalje publike të pushtetit lokal apo spitalit se në cfarë situate jemi dhe cfarë masash duhet të marrin qytetarët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close