Lajme

Lirimi me kusht i Lulzim Berishës, Gjykata e Lartë cakton datën dhe orën e seancës

Gjykata e Lartë do të zhvillojë seancë gjyqësore më 26 tetor për lirimin me kusht të Lulzim Berishës. I njohur si ish-kapoja e bandës së Durrësit, Lulzim Berisha u lirua nga burgu me kusht në vitin 2016 për shkak të sëmundjes së tij të rëndë. Seanca do të zhvillohet në orën 10:00 me relatore gjyqtaren Albana Boksi.

NJOFTIMI NGA GJYKATA E LARTË , LISTA E ÇËSHTJEVE PENALE PËR GJYKIM KOLEGJI PENAL

I.PANDA, A.BOKSI , K.KURUSHI DATË 26 TETOR 2021 Nr. RRETHI

  1. AKT. PALET NDERGJYQESE , ORA, RELATORI
  1. DURRËS, 2364/2016 LULZIM BERISHA Neni 64 i K.Penal 10.00 A.BOKSI Tiranë shpallur më datë 15.09.2021

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: