Lajme

Lirohet administratori i kompanisë

Lirohet nga burgu Erjon Peti, i ar restuar në prill  të vitit të kaluar për trafik ndërkombëtar të l ëndëve n arkotike. Ai u arrestua bashkë me Klajdi Xibrakun. Në kontejnerin e kompanisë u sekuestruan 134 kg kokainë të paketuara dhe të stampuara me profilin e Pablo Eskobarit. Ka qenë gjyqtarja e apelit Durrës, Anita Mici, e cila ka pranuar kërkesën e avokates së Petit, duke e lënë pa asnjë masë shtërnguese. Ndërkohë të njëjtën rrugë ligjore pritet të ndjekë edhe Klajdi Xibraku.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close