fbpx
Lajme

Liroi “Gjeneralin”, Inspektoriati i Lartë i Drejtësisë kërkon shkarkimin e gjyqtarit

Inspektoriati i Lartë i Drejtësisë kërkon shkarkimin e gjyqtarit të Korçës Markeljan Kuqo, pasi ky i fundit mori vendimin për lirimin nga qelia të Gert Gjinararit të dënuar me burgim të përjetshëm.

I spektorati i Lartë i Drejtësisë ka rekomanduar pranë KLP ndëshkimin e me masë disiplinore dhe prokuroren e Tiranës, Elina Kombi. Gert Gjinarari i njohur ndryshe si “Gjenerali” u lirua nga qelia në 14 shkurt 2019 nga gjyqtari i Korçës, Markelian Kuqo.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button