Lajme

Lodhen komisionerët, ndërpritet procesi i numërimit në Roskovec

Lodhja e komisionerëve ka bërë që të mbyllet deri në orën 12:00 procesi numërimit të votave në KZAZ nr.61 në bashkinë e Roskovecit. Numuruesit kanë dalë jashtë mjediseve të numërimit dhe dera është vulosur. Deri tani janë 24271 fletë votimi të pavlefshme në rang vendi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: