Lajme

Lorenc Lelaj nga Vlora tregon ngjarjen e rëndë, dhe apelon që vota të jetë për Dashamir Tahirin

Disa kohë më parë , familja Lelaj nga Vlora përjetoi një nga tragjedit më të mëdha që një njeri mund të ketë  . Dy fëmijët e vegjël u d ogjën të gjallë si pasojë e një shkëndije elektrike në kaloriferin e shtëpisë gjatë kohës që dy prindrit kishin shkuar në punë si pastrues të qytetit.

Në këtë tregjedi të rëndë, i vetmi që i ka qëndruar pranë kësaj familje, si në momentin e ngjarjes por edhe më pas ,ka qënë Dashamir Tahiri. Në një video mesazh, i prekur , Lorenc Lelaj tregon ngjarjen e rëndë si dhe apelon që vota në datën 25 , të jetë për Dashamir Tahirin,si i vetmi njeri që i ka qëndruar pranë shtresave në nevojë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close