Lajme

Luan Daci kërkon pafajësi në Apel, çfarë vendimi mori sot gjykata

Ish-anëtari i KPA-së Luan Daci kërkon pafajsi në Apel. Në seancën e sotme Daci dhe avokatët e tij paraqitën konkluzionet e mbrojtës ku kërkuan pafajësi për akuzën e falsifikimit të dokumenteve, ku sipas tyre nuk ka vepër penale. Ndërkohë që prokurorët kërkuan shtyrjen e seancës pasi donin të njiheshin me aktet.

Seanca e rradhës u caktua më datë 5 shkurt, ku pritet që prokuroria të lëxoj pretencën. Luan Daci, u d ënua me 6 muaj b urg, vendim i cili u konvertua në 1 vit shërbim prove, pasi u konstatua se kishte falsifikuar dokumentet, duke fshehur një shkarkim të tij.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close