fbpx
Lajme

Lungomare pritet të vijojë me projektin nga zona e ujit të ftohtë deri në afërsi të tunelit ne Vlorë

Lungomare pritet të vijojë me projektin nga zona e ujit të ftohtë deri në afërsi të tunelit ne Vlorë, ndërsa është zhvilluar në Bashkinë e Vlorës edhe takimi për prezantimin e projektit, finale dhe për faktin se cfarë duhet ndryshuar apo përmirësuar në projekt përpara zbatimit të tij.Të pranishëm arkitekt të projektit dhe përfaqësuse të fondit shqiptar të zhvillimit. Kryetari i bashkise Dritan Leli,e ka cilësuar një investim shumë të rëndësishëm vijimin e punimeve për lungomaren, e cila ka përfunduar tashmë dhe është e aksesueshme nga zona e Skelës deri në ujin e ftohtë ,ndërsa punimet do të vijojnë tashmë dhe nga zona e Ujit të Ftohtë ,pranë fushave të sportit deri tek tuneli Arkitekti britanik i projektit ka prezantuar atë që cilësohet se projekti që pritet të diskutohet dhe të punohet mbi disa detaje të fundit rreth përfundimit final. Në projekt janë parashikuar edhe pishina, por edhe hapësira të rëndësishme buze detit për të lidhur shëtitoren me bregdetin. Bëhet fjalë për një investim shumë të rëndësishëm rreth 1.3 km që do ti japë me shumë zhvillim zonës në fjalë.

 

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button